Over mij

Home - Over mij

Over mij

Ik ben Tessa en heb bijna 18 jaar een Kapsalon in Rotterdam gehad (Perfect Movement). Na zoveel jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging.
Ik heb heel veel liefde voor m’n vak en wil dit graag op een andere manier gaan uitoefenen. Rondrijden in mijn eigen mobiele kapsalon en bij de mensen langs om ze met een nieuw kapsel te verblijden past dan ook helemaal bij mij!

De KapTruck zal bij de klanten langsgaan om op locatie te knippen en/of kleuren, maar ook hairextensions of een keratinebehandeling behoort tot de mogelijkheden. Dat kan bij bedrijven, gezinnen, maar ook bruiloften en partijen.

De bus is volledig als kapsalon ingericht. Dus je wordt in de bus geknipt, gekleurd etc. Je hoeft dus niet een knipplek in de woonkamer te maken en je hebt geen rommel in huis.

De KapTruck is altijd onderweg dus zal geen vaste standplaats hebben. Mijn werkgebied ligt in en om Capelle en Rotterdam.

In Rotterdam is het betaald parkeren en zijn de parkeerkosten voor de klant, maar vaak heb je als bewoner een bezoekerspas en kun je de KapTruck aanmelden en zijn deze kosten veel lager.

Gezien op AD

Ik heb behoorlijk wat media aandacht gekregen voor De KapTruck. Zowel een video op ad.nl als een artikel:

“Na bijna 18 jaar kapsalon Perfect Movement aan de Rotterdamse Hoogstraat te hebben gehad, wilde Tessa van Oosterhout (35) wat anders zonder haar vak vaarwel te zeggen. Tijdens een avondje bankhangen en All You Need Is Love kijken, bracht het tv-programma haar op een idee. ,,Een vrouw kreeg daarin zo’n loempiawagen cadeau. Dat is leuk dacht ik; je eigen rijdende winkel.’’
Lees het volledige artikel

Meer weten?

Bel of whatsapp mij even op 06 – 103 62 842, stuur een e-mail naar info@dekaptruck.nl of vul het contactformulier in. Je hebt dan zo spoedig mogelijk een reactie.