Hairextensions tips

1. Hoe herken ik kwalitatief goede hairextensions?
Je kunt ze bijna niet herkennen tussen het eigen haar. Ze hebben extreem platte en daardoor nagenoeg onzichtbare bondings.
2. Hoe worden de haarstrengen verbonden met het haar?
De hairextensions waar we mee werken, hebben zeer kleine verbindingsstukken. Deze bestaan uit keratine, een stof die erg op onze haren lijkt. Deze verbindingsstukken worden met behulp van warmte aan je eigen haar vastgemaakt.
3. Hoe lang duurt het plaatsen van de extensions?
Hou rekening met ongeveer 2 ½ uur voor een gemiddelde haarverlenging van 125 hairextensions.
4. Hoe lang blijven de hairextensions zitten?
Hoogwaardige hairextensions kun je ongeveer 6 maanden dragen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe snel het eigen haar groeit. Hoe sneller het eigen haar groeit, hoe korter de draagtijd.
5. Kunnen de hairextensions ook al eerder worden losgemaakt?
Dat is geen probleem. We brengen dan een speciale gel aan op de verbindingsstukken en verwijderen de strengen daarna met een kleine tang.
6. Kan ik mijn hairextensions zelf verwijderen?
Laat dit alsjeblieft door ons doen. We hebben de juiste middelen hiervoor.
7. Is na het zetten van de hairextensions een speciale verzorging nodig?
Hairextensions kunnen in principe net zoals het eigen haar worden behandeld. Maar lange haren hebben ook een bijzondere verzorging nodig. Gebruik hiervoor hoogwaardige verzorgingsproducten en een speciale borstel.
8. Mogen de haren glad worden gemaakt?
Een haarverlenging kan met een goede steiltang glad worden gemaakt. Zorg ervoor dat de verbindingsstukken niet in contact komen met de steiltang.
9. Welke shampoo mag ik gebruiken?
Zorg ervoor dat je een shampoo gebruikt die:

  • geen alcohol
  • geen silicone
  • en geen fruitzuren bevat
10. Hoe behandel ik het haar het beste tijdens het wassen?
Knijp het haar als het nat is voorzichtig droog, in plaats van het droog te wrijven. Sorteer de vochtige strengen en borstel ze voorzichtig met een borstel. Ga niet aan het haar trekken. Föhn eerst de aanzet van het haar, inclusief de verbindingspunten, daarna de lengte en de punten.

Meer weten over alle mogelijkheden van hairextensions?

Bel of whatsapp mij even op 06 – 103 62 842, stuur een e-mail naar info@dekaphut.nl of vul het contactformulier in. Je hebt dan zo spoedig mogelijk een reactie. Of bekijk de prijslijst.