Hairextensions

Home - Hairextensions

Advies

Belangrijk is het doel van de hairextensions:

  • verlengen
  • meer volume
  • kleureffecten

Om het te verlengen heb je gemiddeld aan 125 hairextensions voldoende. Om er meer volume in te krijgen zijn er minimaal 25 nodig. In overleg kijken we daarna hoeveel hairextensions je nodig hebt. Bekijk de prijzen van hairextensions.

Kleurbepaling

Vervolgens bepalen we de kleur van je hairextensions. Over het algemeen kies ik voor meerdere kleuren om zo het natuurlijke effect te creëren wat we met je hairextensions willen bereiken. Ook eventuele highlights en of lowlights kunnen we exact matchen met de hairextensions ten opzichte van je eigen haar. Aangezien je eigen haar van nature ook meerdere kleurnuances bevat, bereiken we hetzelfde natuurlijk effect door gebruik te maken van meerdere kleuren hairextensions.

Haarlengte

Er zijn meerdere lengtes mogelijk met hairextensions. Ik werk met lengtes variërend van 20 tot en met zelfs 60 cm. Omdat hairextensions maatwerk is, heb ik deze niet op voorraad. Deze moeten eerst besteld worden.

Kwaliteit

Ik maak uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit hairextensions van 100% mensenhaar. Dit betekent dat je de hairextensions dus gewoon kunt wassen, verven, krullen, stijlen en alles wat je normaal gesproken met je haar doet. De hairextensions waar ik mee werk zijn van Socap en Great Lengths, dit biedt een aantal voordelen:

  • onzichtbare aanhechting
  • hairextensions blijven zitten, in alle omstandigheden
  • zeer hoog draagcomfort
  • natuurlijk vallend haar

Het zetten

Er wordt door mij uitsluitend met veilige apparaten gewerkt. Door middel van warmte wordt het keratine (een stof die veel op onze haren lijkt) verbindingsstuk bevestigd in je eigen haar.

Verzorging

Het belangrijkste aan de verzorging van de hairextensions is het borstelen en de verzorging ervan. Het is belangrijk dat je tweemaal daags je haar en hairextensions goed uitborstelt. Dit voorkomt klitvorming. Om de hairextensions lang mooi te houden, is het verstandig om de juiste verzorgingsproducten gebruiken. Uiteraard krijg je van mij een uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis. Bij de juiste verzorging kun je de hairextensions ongeveer 6 maanden laten zitten. Daarna verwijder ik deze met een speciale verwijdervloeistof weer voor je.

Echt mensenhaar

Ik maak gebruik van het hairextension merk Socap. Dit is echt mensenhaar uit India. De haren worden vanwege geloofsovertuiging geofferd door vrouwen in India waarna de tempels dit haar selecteren en verkopen aan bedrijven die er hairextensions van maken.
Haar van vrouwen uit India lijkt het meest op het haar van de Westerse vrouw. Daarnaast gebruiken de vrouwen in India nauwelijks haarproducten waardoor de haren bijna ongeschonden zijn. De extensions zijn Remy’s gesorteerd. Dit houdt in dat alle haarschubben in de juiste richting liggen. Dit is om vervilting en klitten tegen te gaan.

De productie

Wanneer de haren uit India in de fabriek aankomen, worden deze eerst gewassen en gesorteerd. Na het sorteren van de haren op kwaliteit en lengte worden de haren ontkleurd. Het haar van vrouwen uit India zijn namelijk zwart of grijs. Na dit ontkleuringsproces worden de haren weer ingekleurd met kleurstoffen. Daarna worden de haren voorzien van een speciale bonding waarmee de hairextensions vastgezet kunnen worden in het haar.

Meer weten over alle mogelijkheden van hairextensions?

Bel of whatsapp mij even op 06 – 103 62 842, stuur een e-mail naar info@dekaphut.nl of vul het contactformulier in. Je hebt dan zo spoedig mogelijk een reactie. Of bekijk de prijslijst.