Haarproducten

Home - Haarproducten

Haarproducten

Ik gebruik uitsluitend professionele haarproducten van 2 topmerken: Vitality’s en Maria Nila. Daarnaast verkoop ik haarvitaminen van SugarBearHair.

Vitality’s

Vitality’s heeft sinds drie decennia haar basis in de Italiaanse stad Turijn. Waarden zoals kwaliteit, innovatie en groei worden iedere dag opnieuw verdiend bij een steeds groter wordende groep professionele kappers over de hele wereld. Vitality’s wordt wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht via een netwerk van distributeurs en professionele kappers.

Vitality’s heeft de laatste jaren een sterke groei gekend, wat als resultaat een zeer uitgebreid gamma kappersproducten heeft opgeleverd. Steeds meer kappers in Nederland kiezen voor Vitality’s voor de topkwaliteit en innoverende producten.

Ik verkoop de meest gangbare producten van zowel Vitality’s als Maria Nila rechtstreeks in de kapsalon. Het kan zijn dat je een product wilt hebben dat we niet op voorraad hebben. Geen probleem, dat bestel ik graag voor je!

Maria Nila

Een 100% veganistische haarverzorging, zonder parabenen en sultaten en is ontwikkeld en geproduceerd in Zweden!. DE 100% vegan en dierproefvrij gecertificeerde producten zijn ontwikkeld met liefde voor de dierenliefhebbers, de natuur en het haar. Dieren vullen ons leven met vreugde en een lach en mogen daarom nooit deel uitmaken van een schoonheidsproduct.

Door veganistische producten van hoge kwaliteit te leveren, maakt Maria Nila het je gemakkelijk om een ​​stap te zetten naar een duurzame en vriendelijkere wereld. Bij de keuze voor Maria Nila kies je voor diervriendelijke en kleurbehoudende haarverzorgingsproducten. Maria Nila bevat ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

SugarBearHair Vitamins

SugarBearHair Vitamins zijn zachte blauwe gummybeertjes. De haar vitamine zorgt voor mooi, lang, gezond en glanzend haar en stopt de haarbreuk. SugarBearHair Vitamins is een revolutionaire haar vitamine met de smaak van bessen. Hierdoor wordt het nemen van deze vitamines een stuk aantrekkelijker! De haar vitamines bevatten vitamine A, C, D, E, B6, B12 en verschillende actieve mineralen voor een optimaal en langdurig resultaat. SugarBearHair Vitamins voeden het haar van binnenuit en verbeteren de algehele conditie van het haar. SugarBearHair Vitamins zijn er voor mannen en vrouwen en alle haartypen! Ook ideaal na een zwangerschap en voor mooie sterkt glanzende nagels. En de gummybeertjes zijn glutenvrij.

Meer weten over deze haarproducten?

Bel of whatsapp mij even op 06 – 103 62 842, stuur een e-mail naar info@dekaphut.nl of vul het contactformulier in. Je hebt dan zo spoedig mogelijk een reactie.